Stedendriehoek

‘Niet tegen maar met elkaar’  

LIEREN – De Stedendriehoek Businesscompetitie, de sportieve ontmoetingen tussen de bedrijfsleden van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, is van start en de komende maanden worden de poulewedstrijden gespeeld, op weg naar de halve finales. Regelmatig verschijnen er verslagen van poulewedstrijden in Nieuwsblad Stedendriehoek en ditmaal zijn A-VISION en N&N Partners elkaars rivalen.

Fred Nieuwenhuis van N&N Partners corrigeert dit meteen: “We spelen niet tegen, maar met elkaar. Dit is de sfeer die de businesscompetitie juist zo leuk maakt.” Wim Lubbers van A-VISION vult meteen aan dat plezier hebben het belangrijkst is: “Vanmorgen speelden de echtgenoten van Fred en mijzelf, Jantien en Hermien, nog met elkaar en wanneer ik daarna vraag hoe het is gegaan, krijg ik iedere keer het hetzelfde antwoord: het was weer gezellig.”

Fred richtte in december 1999, samen met zijn zoon Alfred, N&N Partners op: Nieuwenhuis en Nieuwenhuis. In 2007 nam Alfred ‘de zaak’ over, met als kernactiviteiten printerpark en -beheer, een webshop met alles voor kantoor en IT en kantoorinrichtingen. Vooral dit laatste groeit sterk, geeft Alfred aan. “Het is eigenlijk erg druk en we krijgen ook bijzondere opdrachten van zowel regionale bedrijven, die ons steeds beter weten te vinden, als internationale bedrijven, die iets afwijkends willen. Zo zijn we nu bezig met een grote kantoorinrichting op de Zuid-As in Amsterdam.” Fred bemoeit zich vanaf de overname niet meer met het bedrijf en volgt met trots de verrichtingen.

Wim en Hermien Lubbers richtten twintig jaar geleden samen hun bedrijf op. “Wij zijn een onderwijsadviesbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale en adaptieve testen met online testplatforms, gericht op onderzoek, advisering en training bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken”, is de korte toelichting van Wim. Vaste speelpartner tijdens de Stedendriehoek zomer- en winter-businesscompetitie is Hans Bijwaard, voormalig marketing- en salesman bij KPN en Getronics. “Ik heb de lagere handicap, maar Wim speelt beter”, grapt Hans.

Ondertussen is het moment aangebroken om af te slaan en stuk voor stuk slaan de heren een fraaie drive, voor wat een spannende pot belooft te worden. Uiteindelijk ging de winst naar A-VISION, maar zoals Fred al aangaf en op het terras tijdens het eten herhaalt: “We hebben vooral met en niet tegen elkaar gespeeld. Het was gezellig, maar tegelijk ook nuttig, want informeel hebben we ook verschillende businessideeën met elkaar kunnen uitwisselen.”

Kijk voor meer informatie op a-vision.nu en nnpartners.nl       

Foto:

Van links naar rechts: Wim Lubbers, Fred Nieuwenhuis, Hans Bijwaard en Alfred Nieuwenhuis.