Stedendriehoek

Nielson naar Drakenbootfestival

APELDOORN – De line-up voor Drakenboot in Concert is verrijkt met Nielson. Onlangs was hij nog de grote winnaar van de Edisons en op vrijdag 21 juni komt hij naar Apeldoorn. Eerder werden De Dijk en Ronnie Flex & Deuxperience al aangekondigd. In totaal treden zeven bands op, binnenkort kunnen de andere namen onthuld worden.

Na nummers als Beauty & Brains en Sexy als ik dans is Nielson terug met een nieuwe sound. Hij klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

Op zijn nieuwe album, met tracks als Diamant en IJskoud, bewijst hij maar weer eens waarom hij één van de grootste popsterren van Nederland is; mét en zonder gitaar schrijft hij ijzersterke liedjes. Naast zijn muzikale succes steelt hij ook nog eens iedere week de show in Wie is de Mol?

De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 3.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. Er is op dit moment nog een beperkt aantal Early Bird-tickets beschikbaar voor €29,50. Daarna komen de Regular tickets in de voorverkoop voor €32,50.