Stedendriehoek

Naar welke Franse regio vertrekt u dit jaar?

De beste tijd is aangebroken om uw vakantiehuis in Frankrijk te boeken. Ook als u buiten het hoogseizoen op vakantie wilt. De populairste vakantievilla’s zijn ieder jaar toch weer snel volgeboekt. Wilt u bijvoorbeeld met twee gezinnen op pad of met de familie? Dan is snel reserveren geboden en heeft u straks het vakantiehuis die u op het oog had. Bovendien kunt u het prettige vooruitzicht van vakantie goed gebruiken tijdens deze kou en donkere dagen. Typische dagen die u een belofte wil meegeven: het wordt allemaal beter. Straks gaat u er even helemaal tussenuit. Op naar schitterende uitzichten, pittoreske dorpjes, fascinerende omgevingen en uitgerekte stranden, zwembaden en golfbanen. Uw vakantiehuis boeken is een voorschot op de aankomende zomer van 2019.

Een beter vakantiehuis op een luxe vakantiepark
Zelfs uw vakantie kan stress opleveren. Want is het geen hele verhuizing naar uw vakantiepark in Frankrijk? Straks vergeet u de kinderstoeltjes, het speelgoed, de boeken, de juiste kleren. En is het vakantiehuis wel echt wat u ervan verwacht had? Allemaal belangrijke redenen om een veilige keuze te maken voor een meer luxe vakantiehuis op een vakantiepark. Met meer en betere voorzieningen in en rondom uw huis, tot aan het zwembad, restaurant, de sportbanen en speeltuinen. En de receptie waar u naast Frans ook best even Engels of zelfs Nederlands kunt praten. Zo begint uw vakantie met een vliegende start.

Uw favoriete regio
Frankrijk is een veelzijdig land. Natuurlijk is het weer er altijd heerlijk, maar de verschillende regio’s bieden allemaal weer iets anders. Dus of u nu vakantie viert als zonaanbidder, cultuurliefhebber, golfliefhebber, sporter of jong gezin, het perfecte vakantiehuis huren lukt u overal. Vooral de volgende regio’s zijn sterk aan te raden:

De Provence
Onze vakantieparken in de Provence zijn ideaal als u wilt rondstruinen in charmante plaatsjes zoals Vallée de la St. Baume, Bandol of Cassis. Op zondag gaat u het liefst naar de Provençaalse markt in Nans-les-Pins, voor smaakvolle lokale lekkernijen. Of u gaat naar Marseille, een half uurtje rijden met de auto. Als u het liever even rustig aan doet, neemt u simpelweg een duik in het zwembad, speelt u een wedstrijdje tennis of gaat u met de kinderen naar de speeltuin.

Poitou-Charentes
Poitou-Charentes is een van de zonnigste plekken van West-Frankrijk. Hoewel het de meeste zonuren per jaar heeft, blijft de gemiddelde temperatuur 26 graden. Dit is een heerlijk stabiel klimaat voor jong en oud.

Languedoc
Languedoc is het indrukwekkende gebied aan de Spaanse grens en de Middellandse Zee. Vlak voor de Pyreneeën ligt het sfeervolle plaatsje Quillan met het vakantiepark l’Espinet. Liefhebbers van luxe genieten hier onbeperkt van de leukste terrasjes, marktjes, zwempartijen, fietstochten en sportgelegenheden.