Stedendriehoek

Mooie opbrengst golfdag voor goede doel

LIEREN – Woensdag 3 oktober vond bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh het traditionele Tjommie Golf Event voor een goed doel plaats.

Het Tjommie Golf Event is dit jaar georganiseerd door Arthur Batenburg, Hein Bisterbosch, René Hogeboom en Frank Reinders. De opbrengst van de golfdag en de veiling was €40.000,- en Wilde Ganzen heeft dit bedrag aangevuld met €10.000,-, dus in totaal €50.000,-. K.I.M. Nederland schonk dit bedrag naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van het bedrijf. Het bedrag is bijeengebracht door genodigden van een feest ter gelegenheid hiervan en door K.I.M. aangevuld.
Het geld dat bijeengebracht werd tijdens het Tjommie Golf Event zal worden besteed aan het Community Disability and Rehabilition Program van de Ndlovu Care Group (opvang van geestelijk- en lichamelijk gehandicapte kinderen) in en rond het Zuid Afrikaanse township Elandsdoorn. Een project van oud-Apeldoorners Hugo en Liesje Tempelman die al sinds 1994 bijzonder goed werk verrichten in en om het township.

(Fotografie: Arthur Batenburg)