Stedendriehoek

McCafé komt naar Apeldoorn

APELDOORN – Deze week zullen er kleine verbouwingswerkzaamheden plaatsvinden en op maandag 5 maart sluit het McDonald’s restaurant aan de Lange Amerikaweg te Apeldoorn voor bijna een maand haar deuren, om vervolgens een totale metamorfose te ondergaan. McFans hoeven hun favoriete producten niet te missen, want met uitzondering van enkele dagen, zal de McDrive gewoon open blijven.

Na de verbouwing zullen gasten verwelkomd worden in een totaal vernieuwd interieur met lichte, natuurlijke tinten, heerlijke zitjes en diverse vernieuwingen.
Naast onder andere een extra Easy Order Kiosk, een forse uitbreiding van het aantal zitplaatsen en een totaal vernieuwd terras, zal er ook een McCafé worden gerealiseerd in het restaurant.
Het McCafé, een aparte koffiecorner in het restaurant, biedt naast 14 verschillende koffievariaties – gemaakt met 100% Arabica bonen van het gerenommeerde Italiaans koffiemerk Segafredo – ook een heerlijk patisserie aanbod. Gasten kunnen genieten van macarons in diverse smaken, cheesecake, muffins en vele andere lekkernijen.

Aan McCafé-medewerkers wordt de mogelijkheid geboden om een barista-cursus te volgen aan een erkende barista-school om te leren de verschillende koffievarianten zo goed en mooi mogelijk te schenken en gasten uitstekend te kunnen helpen in hun keuze voor een lekkere koffie.
Ook McDrive-gasten kunnen genieten van het McCafé aanbod. Een Caramel Macchiato zal in een handomdraai ‘to-go’ worden gemaakt.
Ook Table Service, het systeem waarmee de gast ervoor kan kiezen dat zijn bestelling aan tafel wordt gebracht, zal vernieuwd worden. Moesten gasten eerder aangegeven op de Easy Order Kiosk waar zij plaatsnamen, om vervolgens de bestelling gebracht te krijgen, hoeft dit binnenkort niet meer. Door een bluetooth radius systeem wordt de bestelling aan de juiste tafel gebracht, ook al wisselen gasten van plaats.
In de nabije toekomst zal het restaurant de bestelling ook kunnen opnemen aan tafel.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. In het restaurant zullen Magic Tables geplaatst worden. Dit zijn interactieve tafels waarop spelletjes gespeeld kunnen worden.

Franchisenemer van McDonald’s Apeldoorn – Deventer, Henk Koning is blij met de op handen zijnde verbouwing: “Naast alle andere vernieuwingen, ben ik blij dat er in Apeldoorn straks ook van McCafé kan worden genoten. Naast dat McCafé inmiddels een onmisbare toevoeging is geworden in een McDonald’s restaurant, biedt het ook extra werkgelegenheid. Het gebaksmes snijdt dus aan twee kanten.”

Door de vernieuwingen in het restaurant zijn er ruime kansen op een baan als barista of all-round medewerker. Op www.werkenbijmcdonalds.nl  kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden en direct solliciteren.

Op donderdag 29 maart vanaf 7.00 uur zal het vernieuwde restaurant haar deuren weer openen en is iedereen van harte welkom om te komen genieten van al het nieuws.