Stedendriehoek

Lekker griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren

APELDOORN – Van 4 tot en met 6 en van 11 tot en met 27 oktober wordt het griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark wordt versierd in Halloweensfeer, krijgt een griezeldoolhof van stro en plaatst het populaire loopspookhuis Zanzibar.

Uiteraard zijn Meneer Kaasgaaf Dracula, Mevrouw Suikerspin, Spook Jul & Heks Julia te zien in verschillende parkshows, waaronder de theatershow De spoken van Griezelstijn. Nieuw dit jaar is de Dino en Dina Halloweenshow en de griezelige show van Cas de Ranger.

Het populaire doolhof, geheel gemaakt van stro, komt weer terug dit jaar. Spoken, vampiers en andere griezels helpen de bezoekers in het doolhof met het oplossen van de griezelspeurtocht. Vanaf 11 oktober krijgen de stoere jongens en meiden de mogelijkheid om ook het loopspookhuis Zanzibar te betreden na hun dwaaltocht. Dit spannende loopspookhuis is in 2018 geheel vernieuwd.

Bezoekers die verkleed komen naar Kinderpretpark Julianatoren, kunnen zich opgeven voor de Griezelcatwalk. Deze show wordt gepresenteerd door Meneer Kaasgaaf Dracula of Mevrouw Suikerspin. Elke week zijn er fantastische prijzen te winnen, met als hoofdprijs een gezinsabonnement voor 2020.

Nieuw dit jaar is de Halloweenshow van Dino en Dina. Deze twee dinosaurussen zijn dol op bouwen. Samen met de allerkleinste bezoekers bouwen ze een heus griezelkasteel. Is dit eenmaal gelukt, dan is het tijd voor de Dino & Dina-dans. Op de showheuvel in het Julianatoren-bos neemt Cas de Ranger de bezoekers mee op avontuur. En dit keer met een extra spannend tintje. Cas leert de kleine rangers onder andere over vleermuizen. Want veranderen deze dieren ’s nachts nou echt in vampiers?

Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.