Stedendriehoek

Legendarische dj’s op Stadsfeest

Winston Post

APELDOORN – Vanwege het enorme succes van de vorige editie is op zaterdag 2 november Het Stadsfeest terug in Theater Orpheus. Vanaf 21.00 uur kan iedereen die in Apeldoorn woont, werkt of er graag komt, genieten van het grootste 25-plusfeest van Midden-Nederland.

Net als tijdens de vorige editie gaan alle stoelen en tribunes eruit. Hierdoor ontstaan er twee grote dansvloeren, waarbij de foyer als chill-out area wordt ingericht. In beide zalen staan zeer bijzondere artiesten geprogrammeerd.

Na een succesvolle carrière als fotomodel stortte Winston Post zich op acteren. Nadat hij een hoofdrol in Goede Tijden Slechte Tijden kreeg, maakte heel Nederland kennis met hem. Wat weinigen weten is dat Winston ook een zeer verdienstelijk dj is. Hij zal samen met zijn naamgenoot Jeroen Post (bekend van TMF), geen familie overigens, het dak er af komen draaien in de Dance Classics-zaal, hierbij vakkundig geholpen door de Arnhemse topdeejay Bruze D’Angelo (bekend van Discotheek Manhattan) en lokale held DJ Marco. Alle bekende nummers uit de 80’s, 90’s en 00’s komen voorbij.

Topdeejay uit Moskou
De andere zaal is het domein van de house en techno deejays. Uiteraard is de Apeldoornse Award Winning Remixer DJ Yves Eaux van de partij. Yves Eaux bevindt zich in goed gezelschap, want vanuit Moskou komt de Russische topdeejay Maxxim Mazai naar Apeldoorn. “Ik heb jarenlang in Rusland gedraaid en daar heb ik Maxxim leren kennen. Hij is een ontzettend goede dj met een heel eigen stijl. Ik denk dat Apeldoorn hem helemaal te gek zal vinden.” Hij lacht: “Je moet alleen een beetje oppassen met onze Russische vriend, want als hij je uitdaagt om wodka te gaan drinken, dan leg je het helemaal af.”

House legende Jaydee
Robin Albers was jarenlang radio-dj op 3FM, totdat hij onder zijn pseudoniem Jaydee een wereldhit scoorde met de houseklassieker Plastic Dreams. Sindsdien draait deze levende legende in binnen- en buitenland en op zaterdag 2 november in Orpheus. Jaydee is niet de enige house-dj met een radio-achtergrond, ook Dennis Ruyer van 538 Dance Department is van de partij. Iedere zaterdagavond stemmen honderdduizenden dance-liefhebbers af op zijn show op Radio 538. Aan Salvador Deep de eer om de avond te mogen openen. Deze goedlachse dj draait iedere zomer op Ibiza en heeft een enorme schare aan (vrouwelijke) fans.

Het Stadsfeest op zaterdag 2 november in Orpheus begint om 21.00 en eindigt om 03.00 uur. Kaarten kosten 25 euro en zijn te bestellen via www.hetstadsfeest.nl