Stedendriehoek

Laat je uitdagen… op onze Open Dag!                 

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell (SWIII/LBP) houdt op zaterdag 13 mei van 11:00 tot 15:00 uur een Open Dag op hun terrein aan de Jachtlaan 4-6 in Apeldoorn. Kinderen van alle leeftijden en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn die dag van harte welkom om kennis te maken met scouting.

Activiteiten

Tijdens deze Open Dag is er van alles te doen op het prachtige stuk bos aan de Jachtlaan. In het bos zullen verschillende activiteiten plaatsvinden die de uitdaging en het plezier van scouting laten zien en ervaren. Zo zijn er echte outdooractiviteiten, vele creatieve opdrachten en worden er de mooiste kampvuurtjes gemaakt. Er is voor iedereen wat te doen, dit is ook iets waar scouting voor staat. De ouders kunnen op verschillende punten informatie over scouting en de scoutinggroep verkrijgen gedurende de dag. Dat terwijl de kinderen zich vermaken met alle georganiseerde activiteiten.

Normaal gesproken heeft de scoutinggroep elke zaterdag een ochtend- en een middagprogramma. ’s Ochtends zijn er scoutingopkomsten tussen 09:30 en 12:00 en ’s middags tussen 14:00 en 16:30.

Vrijwilligers

Bij scoutinggroep SWIII/LBP zijn vrijwilligers van harte welkom! Dus ben jij creatief, avontuurlijk, verantwoordelijk en een teamspeler? Dan ben jij diegene die ze zoeken om leiding te komen geven. Scoutingervaring is absoluut niet noodzakelijk. Dus kom zaterdag 14 mei naar het terrein aan de Jachtlaan in Apeldoorn voor meer informatie of kijk op www.sw3lbp.nl.