Stedendriehoek

Laagdrempelig kennismaken met volleybal

APELDOORN/HOENDERLOO – Van zondag 15 tot en met zaterdag 21 juli wordt het DELA EK Beachvolleybal gehouden in Apeldoorn. Daarom staat Het Nationale Park De Hoge Veluwe op vrijdag 13 juli helemaal in het teken van beachvolleybal.

Op deze dag – om 12.00, 13.30 en 15.00 uur – worden er vanuit de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) gratis clinics georganiseerd met de Join Volleybal Bus. Iedereen kan op deze manier op een laagdrempelige manier kennismaken met volleybal. De gepimpte volleybalbus heeft verschillende opblaasbare volleybalattracties. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of zijn/haar volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole moves komen aan bod: smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen. Als een professional duiken naar een bal en natuurlijk komt er een veld mee om alle moves direct in de praktijk te brengen.

Tijdens deze dag worden er rondom het speelterrein twee Beachballen verstopt. Wie er één vindt, wint twee tickets voor het EK Beachvolleybal op het Marktplein in Apeldoorn. Deelname aan de clinic is gratis, enkel de entree voor het Park dient te worden voldaan. Belangstellenden kunnen vooraf online inschrijven via de website www.hogeveluwe.nl/nl/agenda/join-volleybal-clinic