Stedendriehoek

Koopjesmarkt op de Eglantier

APELDOORN – Er valt altijd wat te beleven op winkelcentrum de Eglantier. Een aantal evenementen zie je elk jaar terug en de Koopjesmarkt aan het eind van de zomervakantie is daar een van. Dit is een gezellige markt waarbij de winkeliers hun laatste uitverkoop houden op een kraam. Dé ultieme shopgelegenheid voor koopjesjagers. Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven.

De Koopjesmarkt wordt dit jaar gehouden op vrijdag 30 augustus. Vanaf 12.00 uur kunnen de bezoekers op koopjesjacht. De markt eindigt om 20.00 uur. Op de markt vind je ook andere kraamhouders en uiteraard ontbreekt het deze dag niet aan entertainment. De muzikale noot wordt verzorgd door diverse lokale artiesten zoals John Denies, William Bonne en Egbert Dijkhuis. De optredens vinden plaats bij het Franse plein voor brasserie Sillies en bij café Friends.  

“Voor de kids zijn er leuke attracties zoals een draaimolen, autootjes en een springkussen. Deze attracties zijn gratis voor de kinderen”, vertelt organisator Yvonne Drosterij van Fashion Factory. “Elk jaar organiseren we leuke evenementen voor de bezoekers van ons winkelcentrum. En als een activiteit goed aanslaat, dan herhalen we dat. En dat geldt ook voor de Koopjesmarkt. Mensen vinden het leuk om even over de markt te struinen en leuke koopjes te scoren.”

In september staat er een Verenigingendag gepland op de Eglantier. Op zaterdag 21 september kunnen (sport)verenigingen zichzelf presenteren en bijvoorbeeld via een demonstratie laten zien wat ze doen. Op de Facebookpagina van de Eglantier is een oproep geplaatst en verenigingen kunnen zich nog opgeven voor deze dag via verkoop@welcombijbosselaar.nl