Stedendriehoek

Klaver Vier club van de week

APELDOORN – Bridgeclub Klaver Vier is bij de Vriendenloterij club van de week geworden en kreeg een cheque uitgereikt van €5000,-. “Een grote en onverwachte verrassing”, aldus Gerrit Visser, één van de bestuursleden.

“Met dit geld worden de wanden en het plafond van het denksportcentrum aan de Sleutelbloemstraat 22 beter geïsoleerd. Hierdoor zal een flinke besparing van de stookkosten worden bereikt. Ook zal het binnenklimaat zowel in de zomer als in de winter flink worden verbeterd. Allebei de zaken zijn heel belangrijk voor de ruim tweehonderd leden die er wekelijks bridgen en ook voor de dammers en schakers die het gebouw gebruiken.”

Visser vervolgt: “Voor velen is bridgen een onbekend spelletje, en als men er al iets over weet, dan is het dat het moeilijk zou zijn. Maar dat valt reuze mee, en vanaf de eerste keer dat je het speelt is het meteen leuk en erg gezellig. Vooral dat laatste, de gezelligheid, is voor de meesten belangrijk. We hoeven ook niet allemaal wereldkampioen te worden, toch?”

Voor vragen over de club kan men mailen naar alice.jonker@kpnmail.nl.

Foto:

De bestuursleden Nicoline Sanders (voorzitter), Gerrit Visser, Henk Bosch en Alice Jonker.