Stedendriehoek

Klanten profiteren van verbouwing wooncentrum

door Jelle van der Haar

APELDOORN – Hét Wooncentrum XL gaat binnen enkele weken starten met een grote verbouwing.  Het grote wooncentrum, gevestigd op de woonboulevard, gaat van 6000 m2 terug naar 3300 m2. Het pand blijft 2-laags. Er is tot half maart een verbouwingsuitverkoop met wel kortingen tot 70%.

“Het pand is op dit moment dusdanig groot dat er met een verbouwing meer rendement uit gehaald kan worden. Wij zijn positief gestemd richting de toekomst, de zaken gaan prima, maar dit is voor ons het beste” laat Hennie Busscher weten. Het aan Het Rietveld gevestigde bedrijf gaat een grondige selectie loslaten op het assortiment voor de praktisch gehalveerde ruimte. “Wij gaan het assortiment selectiever maken. Het magazijn zal bij de winkel betrokken gaan worden, maar het blijft overzichtelijk voor de bezoekers en er is nog steeds grote keus voor de klant.”

De verbouwing gaat afdeling voor afdeling verbouwd worden. “Wij hopen in de zomervakantie klaar te zijn, ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.” Het pand gaat bestaan uit 4-units. Het middenstuk, verreweg het grootste deel, gaat gebruikt worden door hét Wooncentrum XL. De andere units gaan gebruikt door het Belgische H2O en Swiss Sense, de vierde partij is nog onbekend.

Het in 2014 begonnen wooncentrum heeft ook twee andere vestigingen in Almelo en Zevenaar. “De woonboulevard in Apeldoorn is nog steeds in trek, er komen continu klanten vanuit de wijde omgeving. Wij hebben ook de ambitie om hier op de woonboulevard in Apeldoorn te blijven. De zaken op de boulevard versterken elkaar voortdurend. Er liggen hier voldoende mogelijkheden .” De woonboulevard ligt in de buurt van de twee snelwegen en aan de ring van Apeldoorn, waardoor het makkelijk te bereiken is.

Tot half maart is het nog mogelijk om te profiteren van de verbouwingsuitverkoop. Het wooncentrum is geopend op: maandag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, donderdag van 9.30 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie, telefoon 06-34246981, e-mail info@wooncentrum.net en website wooncentrum.net