Stedendriehoek

Kiwanis Charity Event in de Apenheul

APELDOORN – Vrijdag 29 November is er door Kiwanis Apeldoorn een Charity Event georganiseerd in de Apenheul. Tijdens dit event is geld opgehaald voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich op vele manieren inzet ten behoeve van het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

In samenwerking met de  Apenheul is een uniek Theatercollege in De St@art georganiseerd. Met thema “Laat je verleiden!” (flirten en versieren met dierenmanieren)  hebben gedragsbioloog Patrick van Veen en flirtcoach Saskia Paulissen een eenmalig college gegeven. Tijdens dit college werd  op een humoristische manier uitgelegd wat voor een krachtig communicatiemiddel flirten wel niet is in de manier hoe mensen omgaan met elkaar. Daarbij werden parallellen en voorbeelden uit de apenwereld gebruikt om het een en ander uit te leggen.
Naast het theatercollege was er ook nog een VIP arrangement waarbij de gasten de avond begonnen met een compleet verzorgd  diner. De avond werd afgesloten met een afterparty en live muziek van The Fabulous ParkBraBand.
Het zeer geslaagde event heeft uiteindelijk € 2.500,- opgebracht voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn, hiervoor werd tijdens het event een check aangeboden aan Marco Betman van stichting zwerfjongeren Apeldoorn.