Stedendriehoek

Kinderboek gericht op Pasen

APELDOORN – De Apeldoornse kinderboekenschrijfster Rommy Schussler presenteert zaterdag 10 maart haar derde boek ‘Ik was dertien en ging naar Jeruzalem’. Een indrukwekkend verhaal over pelgrimskinderen die op weg zijn naar Jeruzalem en horen over Jezus.

Steeds raken zij met hun eigen avonturen aan het verhaal van Jezus’ laatste dagen, terwijl de stad volloopt met pelgrims voor het Paasfeest.
Rommy Schussler woonde een aantal jaren in Israël. Dit is te merken aan hoe zij het verhaal opbouwt, met oog en gevoel voor de werkelijkheid van de stad Jeruzalem. Daardoor komen de belevenissen van de twee kinderen dicht bij de lezer. Een kinderboek op het goede moment: vlak voor Pasen. Eerdere kinderboeken van de auteur zijn ‘De Roep uit het Woud’ en ‘Sterrenkinderen van Bethlehem’. Alles is uitgegeven bij Berne Media. Dit nieuwe verhaal voor kinderen van 10 jaar en ouder kost €14,90. Zaterdag om 14.00 uur vindt de presentatie van het boek plaats bij boekhandel Nawijn & Polak aan het Marktplein 24 in Apeldoorn.