Stedendriehoek

Keuken Karavaan goes New York

APELDOORN – In het weekend van Pinksteren komt de Keuken Karavaan terug, met als thema: New York. Op het Zwitsalterrein wordt voor de vijfde keer de Apeldoornse Keuken Karavaan georganiseerd. Begeef je in New York met thema’s als Little Italy, China Town en SoHo.

De rollende keukens bieden je een ultieme smaaksensatie met zeer diverse lekkernijen. Lekkerbekken kunnen tijdens de Keuken Karavaan genieten van onder andere culinaire frites, biologische hamburgers en French cuisine.

Tijdens dit smaakfestijn is er ook voldoende vertier voor ogen en oren. Geniet het hele weekend van diverse podiumoptredens met uiteenlopende genres: blues, jazz, Hollandse meezingers en countrypop. De Keuken Karavaan is voor de hele familie en biedt voldoende ruimte voor jong en oud. Kinderen zijn dus zeker welkom en kunnen zich veilig vermaken op de Kids Playground.

Ken of ben jij een nachtegaaltje? Schrijf je dan in voor ‘nieuw talent zingen in de tent’, waar talenten een podium krijgen om het feest compleet te maken. Stuur een mailtje naar info@keukenkaravaan.nl om je op te geven.

De toegang is gratis, er wordt gewerkt met munten. Voor meer informatie, kijk op www.keukenkaravaan.nl