Stedendriehoek

Kerstavond vier je met het Leger des Heils Apeldoorn

APELDOORN – Het Leger des Heils Gelderland organiseert op kerstavond, maandag 24 december, om 22.00 uur een kerstnachtdienst bij het Leger des Heils korps Apeldoorn aan het Hofveld 21- 23 en in de kapel van Caesarea aan de Hoenderloseweg 108 te Ugchelen. De diensten zijn vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Met de hashtag ‘je bent niet alleen’ probeert het Leger zijn deelnemers, medewerkers en bewoners van Apeldoorn samen te brengen. En wat is nu een beter moment om dat te doen dan op kerstavond?

Tijdens kerstavond staat het Licht centraal. “We vieren dat God in de komst van het Kind Jezus 2000 jaar geleden de aarde heeft aangeraakt”, vertelt de organisatie. “Ook vandaag nog raakt God mensen aan door Zijn grenzeloze liefde. We kunnen genieten van zang, muziek en krijgen zelf volop de gelegenheid mee te zingen. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van een kopje warme chocolademelk en wat lekkers na te praten en elkaar gezegend kerstfeest te wensen.”

De kerstnachtdienst start bij zowel het Hofveld als aan de Hoenderloseweg om 22.00 uur. De inloop is vanaf 21.30 uur. In de kapel van Caesarea is de voorganger commissioner Hannelise Tvedt. De avond is in medewerking van het muziekensemble van muziekvereniging ‘De Eendracht’, onder leiding van Gert de Groot en gospelkoor The New Relations, met dirigente Tatiana Laryna.

Adres: Kapel Caesarea, Hoenderloseweg 108, Ugchelen en Leger des Heils korps, Hofveld 21-23, Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op de website.