Stedendriehoek

Julianatoren weer boordevol evenementen

APELDOORN – Op vrijdag 30 maart, Goede Vrijdag, opent Kinderpretpark Julianatoren zijn poorten. Bezoekers kunnen een seizoen lang weer genieten van alle attracties, nieuwe shows en grote evenementen. En voor de vele fans het allerbelangrijkste: meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn weer in levenden lijve te ontmoeten. Zij zijn te zien in de nieuwe parkshow De Kroon van de Baron. In deze spannende, interactieve show blijkt dat de kroon is verdwenen. De vraag is of de boeven hierachter zitten? Samen met het publiek gaat het viertal op zoek naar het antwoord. Hiervoor zal gedanst, gesprongen en gezongen moeten worden.

Op avontuur met de Kaasschuit
’s Ochtends rond 10.00 uur, voordat de attracties worden geopend, vertellen meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin spannende verhalen over het pretpark. De verhalen gaan over de opa en oma van Jul die vroeger alle attracties hebben verzameld. Deze show is binnenkort ook te zien bij RTL Telekids. De shows De Kroon van de Baron en Op Avontuur met de Kaasschuit zijn geschreven en worden uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment. 

Nieuwe evenementen
Het seizoen van de Julianatoren staat ook weer boordevol evenementen. Zo viert de Julianatoren de Superleuke Lenteweken, de Jul & Julia Zomerweken met Zomeravonden, worden de verjaardagen gevierd van alle vier de karakters, komen Woezel & Pip, Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief langs, wordt het weer griezelen tijdens Halloween en vindt het Mega Sint Spektakel weer plaats in de Julianatoren. Al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. 

Nieuwe TV-serie
Behalve het pretparkseizoen start ook de TV-serie Jul & Julia. De nieuwe serie en herhalingen zijn dagelijks te zien op RTL Telekids.