Stedendriehoek

J-Unit Choir brengt het Evangelie met power en enthousiasme

APELDOORN – Het landelijk Jongerenkoor van het Leger des Heils J-Unit Choir geeft op zaterdag 19 oktober om 19.00 uur een Gospel concert in het gebouw van het Leger des Heils aan het Hofveld 21 – 23.

J-Unit Choir, het landelijk jongerengospelkoor van het Leger des Heils, repeteert elke derde zaterdag van de maand en geeft concerten door heel Nederland. Het koor zingt voornamelijk moderne, Engelstalige gospel songs van internationaal bekende christelijke artiesten, zoals Israel Houghton, Travis Cottrell, Lincoln Brewster, Michael W. Smith, Andy Green, Michael Neale en Kirk Franklin. Daarnaast zingen ze ook Nederlandstalige nummers, zoals bewerkingen van Opwekking- en Leger des Heilsliederen.

J-Unit wordt begeleid door een eigen band en zingt diverse soorten gospelmuziek. Het koor verleent regelmatig medewerking aan (jongeren)diensten, maar heeft ook een geheel eigen programma. In beide gevallen brengen de jongeren van J-Unit de boodschap van het Evangelie met veel power en enthousiasme.

De toegang van het concert is gratis. Na afloop van is er de gelegenheid elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee te ontmoeten. Bel voor meer informatie naar 06-25152176.