Stedendriehoek

Het kampeerseizoen is weer in aantocht

EEFDE – Het nieuwe jaar is begonnen en voor de ware kampeerliefhebber begint het dan weer te kriebelen; het kampeerseizoen is weer in aantocht. Bij Caravancentrum Berkenbosch, centraal geleden in de stedendriehoek, vindt daarom op zaterdag 26 en zondag 27 januari van 10.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse huisshow plaats. Met een recreatiemarkt, demonstraties, aanbiedingen en tips is het voor kampeerliefhebbers zeker de moeite waard een kijkje te nemen deze dagen aan de Zutphenseweg 98.

Rik, verkoper bij Berkenbosch: “Wij zijn trots op de demonstratie die Theo Gerrits – bekend van Caravan Advies Nederland – zal verzorgen tijdens onze huisshow. Met behulp van een lopende band en gewichten zal Theo laten zien hoe een caravan goed beladen is, maar ook wat er kan gebeuren als de caravan niet goed of overbeladen is.” Ook komen er bijbehorende ondernemingen naar de huisshow. “Zo is er een fietsenzaak aanwezig en een producent van airfryers, want tja… met alleen een caravan ben je er natuurlijk niet.”

Kampeerwinkel
Naast de demonstraties zijn er caravans te bewonderen, net als tenten, campers en allerhande kampeerbenodigheden. Dit kan tijdens de open dagen, maar ook tijdens reguliere openingstijden. Het caravancentrum heeft namelijk een riante kampeerwinkel in het pand gehuisvest. “Wij willen een compleet aanbod leveren. Van het onderhoud van de caravan tot vele accessoires; wij regelen het!” Rik duidt vooral op het belang van goed onderhoud. “Wat veel mensen niet weten is dat veel verzekeraars onderhoud aan de caravan verplichten.”

Caravancentrum Berkenbosch in Eefde levert nieuwe en gebruikte caravans van diverse merken, verzorgt het onderhoud – ook van campers – en in de kampeershop kunnen klanten allerlei artikelen vinden om de vakantie compleet te maken. Zie ook: www.caravancentrumberkenbosch.nl