Stedendriehoek

Heilbron Apeldoorn gaat verder als Alpina  

APELDOORN – Heilbron Apeldoorn wordt vanaf 15 mei Alpina. Bij Alpina kun je straks terecht voor alle financiële dienstverlening: van verzekeringen en hypotheken tot financiële planning, pensioenen en makelaardij.

De lancering van Alpina volgt op de fusie van de Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep tot Alpina Group. Alpina Group introduceerde vervolgens op 1 oktober 2022 het nieuwe klantmerk Alpina. De gefaseerde migratie van de meer dan vijftig kantoren die onder Alpina gaan vallen, loopt tot eind 2023. Heilbron Apeldoorn is een van die kantoren.

Nieuwe naam

Eddy Klein Velthuis “Ik ben trots dat Heilbron Apeldoorn overgaat naar het merk Alpina. Met Alpina willen we ons aanbod voor zowel particulieren als bedrijven optimaliseren en onze klanten nog beter bedienen. Dat doen we zowel online als offline, waarbij de keus en wens van de klant altijd leidend is. Natuurlijk is het ook dubbel, want we nemen afscheid van een vertrouwde naam, maar onze klanten krijgen er een breder aanbod voor terug. Wat zeker niet gaat veranderen is onze deskundige en persoonlijke dienstverlening. Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen en leven, en wij helpen daar graag bij.”

Compleet pakket

Alpina is er voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan diensten en producten waaronder verzekeringen, hypotheken, financiële planning, pensioenen en makelaardij. Alpina is dichtbij: zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal en regionaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We werken met gediplomeerde specialisten die onze klanten kennen. We zoeken en vinden altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.

Regionale wortels en internationale ambities

Alpina is onderdeel van Alpina Group, een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. We zijn een adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor zijn we één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.