Stedendriehoek

Hardlopen voor het goede doel met RT120

APELDOORN – De Midwinter Marathon wordt volgend jaar gehouden in het weekeinde van 2 en 3 februari. Vanuit de Apeldoornse serviceorganisatie De Ronde Tafel 120 wordt in het kader van dit hardloopevenement een loopgroep gecreëerd, die zich inzet voor een lokaal, op dit moment nog nader te bepalen goed doel.

Initiatiefnemers in dezen zijn Bas Gregoor en Frank Boekema: “Wij hopen hierbij op een groep van tenminste honderd lopers. Wij bieden hen op zondag 3 februari vanuit een hospitality-tent een sportief drankje, (medische) verzorging passend bij het hardlopen, en dit alles onder begeleiding van live muziek door een dj.”

Maar voor het zover is, moeten de deelnemers natuurlijk eerst nog even klaargestoomd worden voor de Midwinter Marathon. “Wij willen zo snel mogelijk, we denken aan begin november, starten met de looptrainingen onder leiding van Danny ten Tije.” De eigenaar van Ten Tije sport & wellness beleving de Maten gaat samen met zijn team de lopers optimaal voorbereiden op de ‘Acht van Apeldoorn’, de 8-kilometerloop. “De deelnemers betalen 15 euro extra bovenop het reguliere inschrijfbedrag van 10 euro voor deze afstand van de Midwinter Marathon. Daarbij zit ook inbegrepen een uniek T-shirt met sponsorvermelding. We gaan met z’n allen een opvallende verschijning vormen binnen het looppeloton, dat garanderen we!”

Inschrijving voor deze speciale loopgroep is vanaf heden mogelijk via e-mail: frank@stedendriehoek.nl