Stedendriehoek

Grote Pinkstershow met tuinmeubelen

HARFSEN – Het zomerse weer is nu echt begonnen. Het belooft dan ook weer een mooi Pinksterweekend te worden. Bij Stegeman Luxe Outdoor in Harfsen aan de Holtmark 2a is het dan ook weer volop genieten van de vele mogelijkheden van het buitenleven.

Ook dit jaar zal er weer groot uitgepakt worden. Naast een zeer uitgebreide collectie tuinmeubelen, hebben ze dit jaar ook de collectie parasols, vuurhaarden en barbecues weer verder uitgebreid. Dit alles wordt gepresenteerd met een sfeervolle aankleding van accessoires, buitenkleden en plates die natuurlijk ook hier te verkrijgen zijn.

De collectie steigerhouten meubelen is nog verder uitgebreid. Wat te denken van de inmiddels zeer brede lijn van industriële meubelen (eikenhout, steigerhout en douglas-hout) met een metalen frame. “Wilt u de kinderen graag meenemen tijdens deze show, dan is dat geen enkel probleem. Een speelhoek voor de allerkleinsten en een grasveld met onder andere schommels buiten, geven ook hen genoeg mogelijkheden om zich te vermaken.”

Stegeman Luxe Outdoor is er zeker niet alleen voor de luxe meubelen. Ook voor de klant met een beperkt budget zijn er vele mogelijkheden. “Bent u op zoek naar maatwerk, dan denken wij graag met u mee.”

Kortom, er is weer genoeg te zien en te genieten aan de Holtmark 2a te Harfsen. “Kom ook van 8 tot en met 10 juni naar de Pinkstershow bij Stegeman Luxe Outdoor in Harfsen. Wij zijn open op zaterdag 8 juni van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 9 en maandag 10 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk alvast op www.luxeoutdoor.nl