Stedendriehoek

Grote opkomst bij start Stedendriehoek Businesscompetitie  

LIEREN – Ruim zestig bedrijventeams maakten vorige week hun opwachting voor de start van de Stedendriehoek Businesscompetitie bij Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Ieder team bestaat uit twee spelers, die het in een speciale spelvorm opnemen tegen de overige deelnemers. Tijdens de competitie spelen telkens twee teams tegen elkaar, waarbij naast de sportieve prestatie vooral de mogelijkheid om contact te leggen met andere bedrijven het doel van de deelnemers is.

Speciaal voor de gelegenheid werden de spelers ontvangen met Stedendriehoek-gebak, om vervolgens verdeeld over alle holes van De Scherpenbergh hun golfronde te spelen. Na afloop volgde de gezelligheid op het zonneterras en bleek wederom dat Remmers, vertegenwoordigd door Hendrik-Jan Verweij en Enrico Nieuwenhuis, de sterksten was met een netto score van 29 slagen. Beide heren wisten namelijk ook het eindklassement van de Stedendriehoek Winter Business te winnen. De tweede plaats was voor De Laat Coffee, vertegenwoordigd door Wim Eilander en Adriaan Kok, gevolgd door Frank Oude Egbrink en Dennis Jansen van UBN Uitzendbureau. Na afloop bleef het nog lang gezellig op De Scherpenbergh, waar de horeca ervoor zorgde dat alle deelnemers snel aan tafel konden.

Vanaf volgende week wordt het echt menens, want dan beginnen de poulewedstrijden, waarover regelmatig berichten volgen in Nieuwsblad Stedendriehoek, de hoofdsponsor van deze businesscompetitie.