Stedendriehoek

Grote najaarsbazaar aan het Hofveld

APELDOORN – Op zaterdag 21 september houdt het Leger des Heils aan het Hofveld weer een grootse najaarsbazaar. Je kunt er van 10.00 tot 14.00 uur heerlijk rondlopen, snuffelen tussen goed gebruikte en nieuwe artikelen én kopen.

Er is ook een speciaal kinderprogramma dat begint om 11.00 uur en er zijn een aantal bingorondes waar mooie prijzen te winnen zijn. Natuurlijk is er ook koffie en thee met een zelfgebakken traktatie aanwezig. Tussen de middag is de lunchroom open.

In de kledingwinkel van het Leger des Heils wordt een uitverkoop van de zomerkleding georganiseerd en men heeft de mogelijkheid om de nieuwe wintercollectie te bekijken en een nieuwe garderobe samen te stellen.

Iedereen is uitgenodigd om voor deze Bazaar de zolder, kelder, garage en kasten op te ruimen en goede, verkoopbare artikelen af te geven aan het Hofveld 21-23. Omdat de organisatie maar over beperkte ruimte beschikt is het niet mogelijk witgoed en meubilair aan te nemen. Spullen voor de Bazaar kunnen worden gebracht op donderdag 19 september vanaf 13.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.30 uur en op vrijdag 20 september vanaf 9.30 tot 15.00 uur.