Stedendriehoek

Grote Kerk toneel voor tv-opname ‘Nederland zingt’

APELDOORN – Op dinsdag 5 maart vindt in de Grote Kerk een televisieopname plaats van het EO-programma ‘Nederland Zingt’. Het evenement duurt van 19.30 tot 22.00 uur en wordt gepresenteerd door Mirjam Bouwman en Henk van Steeg. De toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is – in verband met de verwachte drukte – verplicht.

Samen zingen en genieten van de beste christelijke koren en artiesten vormen de muzikale ingrediënten van de avond. “Ik vind het heel mooi dat we in deze prachtige, koninklijke kerk mogen zingen”, zegt eindredacteur Albert-Jan Schol. “Iedereen uit Apeldoorn (en daarbuiten) is van harte welkom om mee te zingen. Of je nu jong of oud bent, vaak een kerk bezoekt of bijna nooit. Door samen te zingen, kunnen we gezamenlijk ons geloof uiten.”

Uitzendingen

De beelden die in Apeldoorn worden opgenomen, zullen op diverse momenten te zien zijn in de uitzendingen van Nederland Zingt (iedere zaterdagavond om 18.45 uur) en Nederland Zingt op Zondag (iedere zondagmorgen om 09.05 uur) op NPO 2.

Aanmelden kan via de website nederlandzingt.nl of tijdens kantooruren via 035-6474645. Vanaf 18.45 uur gaan de deuren open en om 19.30 uur begint het programma. Bezoekers krijgen bij de ingang een programmaboekje.

Bron: Evangelische Omroep (EO)