Stedendriehoek

Grootste collectie Ray-Ban bij jubilerende opticien

APELDOORN – Inzicht Optiek, gevestigd aan Asselsestraat 82, heeft verstand van brillen en mensen. “Wij kennen onze klassiekers en ontdekken nieuwe trends; onze monturen zijn divers, van heel elegant tot pure eenvoud”, vertelt eigenaar Jeroen Willemsen. “De uitdaging voor ons is dat u zich thuis voelt bij ons; u koopt niet zomaar een bril, u ondergaat een ervaring, een nieuw gezicht.”

De afgelopen weken is het team van Inzicht Optiek, naast Willemsen bestaande uit contactlensspecialist Martien van Baak en Barbera Douma, druk bezig geweest met het creëren van een Ray-Ban shop-in-shop. “Wij zijn erg trots op het resultaat en willen dit graag met iedereen delen. We beschikken nu over één van de grootste Ray-Ban-collecties in de wijde regio. Kom langs om een kijkje te nemen in onze nieuwe Ray-Ban shop tijdens de opening op zaterdag 2 maart vanaf 09.30 uur. Deze dag is een specialiste van dit toonaangevende brillenmerk aanwezig om tekst en uitleg te geven.”

Voortaan kan men bij de optiekzaak aan de Asselsestraat dus terecht voor een reguliere Ray-Ban-bril of zonnebril op sterkte. “Ook voor kinderen is dit een sterk merk. Het zijn betaalbare brillen, die al beginnen bij 120 euro. Graag ontkrachten we hiermee de mythe dat deze brillen heel duur zijn en dat onze winkel ‘duur’ is.” De opticien geeft aan juist bijzonder laagdrempelig (Willemsen: “Drempelloos zelfs”) te zijn en dit wordt bevestigd door de grote, uitnodigende tafel midden in de zaak. “Regelmatig schuiven onze klanten hier aan voor gewoon even een kopje koffie.”

Maar de meesten komen uiteraard langs voor een passende kijkoplossing, ofwel met een perfect afgestelde bril ofwel met de juiste contactlenzen, die in alle soorten leverbaar zijn: nacht-, dag- en multifocaal. Dit jaar viert Inzicht Optiek bovendien het tienjarig bestaan, met onder meer een feestmaand in het najaar.      

Ter gelegenheid van de opening van de Ray-Ban shop-in-shop houdt Inzicht Optiek een aantrekkelijke actie. Bij inlevering van de waardebon (geldig tot en met 31 augustus 2019) in deze krant krijgt men bij aanschaf van een Ray-Ban (zonne)bril €25,- korting. Tevens krijgt men tot en met 30 april 2019 bij aanschaf van twee Ray-Ban brillen op sterkte één glas cadeau. Bel voor meer informatie 055-5763444 of kijk op de website www.raybanapeldoorn.nl