Stedendriehoek

Gratis ontwikkeladvies 45+

STEDENDRIEHOEK – Het Ontwikkeladvies is dit jaar nog beschikbaar voor 45-plussers die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn.

Het ontwikkeladvies 45+, gratis loopbaangesprekken aangeboden door het ministerie van SZW, blijkt een krachtig instrument. Hoe mooi is het om eindelijk alle gedachten op een rijtje te zetten en te sparren over groeimogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Al veel 45-plussers hebben gebruik gemaakt van het ontwikkeladvies. De vragen zijn uiteenlopend. Zit ik wel op de juiste werkplek? Welke andere functies zijn voor mij passend? Hoe ziet de arbeidsmarkt er voor mij uit? Welke opleiding kan ik volgen? Of, hoe kan ik vitaal en gezond werken tot aan mijn pensioen?

Het Ontwikkeladvies biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Het advies is kosteloos en op maat gemaakt. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, staan ervaring, kwaliteiten en interesses centraal en wordt inzicht verkregen in de groeimogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt.

Neem ook de regie over je eigen loopbaan en neem contact op via de website:
www.noloc.nl/deelnemers-ontwikkeladvies