Stedendriehoek

Goedkoop abonnement bij de Telegraaf? Dat kan!

Wil je graag een abonnement afsluiten op een krant maar wil je niet direct de hoofdprijs betalen? Gelukkig kun je ook een abonnement afsluiten terwijl je gebruik maakt van een goede aanbiedingen. Je hebt de keuze uit heel veel Nederlandse kranten, waaronder de Telegraaf. In dit artikel vind je aantrekkelijke Telegraaf aanbiedingen, af te sluiten via Krantaanbiedingen.nl. Er zijn niet één, twee maar drie soorten aanbiedingen te vinden van de Telegraaf. Daar kun je dus optimaal van profiteren. Welk abonnement spreekt jouw het meeste aan? Sluit vandaag nog een voordelig abonnement af en geniet dagelijks of ieder weekend van een krant.

Deze aanbiedingen kun je kiezen
Het lezen van een krant behoort bij veel mensen tot het rustige ochtendritueel. Doordeweeks voor het werk of zaterdag voor de klusjes of uitjes de krant lezen met een kop koffie: het is echt even een ontspannend momentje. Ook jij kunt hier van gaan genieten met een van de aantrekkelijke abonnementen van de Telegraaf. Welke mogelijkheden heb je? Je kunt kiezen uit drie opties:

  1. Compleet abonnement 6 dagen
  2. Zaterdagabonnement
  3. Digitaal abonnement

Compleet abonnement doordeweeks
Met het complete abonnement krijgt je van maandag tot zaterdag de Telegraaf op de mat. Dit betekent volop genieten van een goede krant voordat je naar je werk gaat of aan andere bezigheden begint. Je wordt niet alleen op de hoogte gehouden van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, maar je krijgt ook tal van extra’s, zoals het sportnieuws en entertainment. Zo mis je niets meer en weet je alles over de laatste ontwikkelingen in de wereld. Voordat je het weet hoort het lezen van de krant helemaal bij je ochtendritueel en wil je nooit meer anders! Voor een abonnement van een jaar betaal je €5,65 per week.

Zaterdagabonnement
Heb je doordeweeks geen tijd om de krant te lezen? Dan kun je ook kiezen voor een zaterdagabonnement bij de Telegraaf. Je krijgt dan op zaterdagochtend een extra dikke krant op de mat. Met deze krant blijf je op de hoogte van al het nieuws, maar lees je ook interessante verdiepingen op belangrijke onderwerpen. Daarnaast ben je ook helemaal voorbereid op alle sportevenementen van het aankomend weekend. Ook krijg je het bekende VROUW magazine bij de krant geleverd. Voor een zaterdagabonnement van een jaar betaal je €3,07 per week. Zo kun je dus ieder weekend genieten van een ontspannend momentje aan de keukentafel of op de bank: waar jij maar wilt.

Digitaal Telegraaf abonnement
Tot slot heb je ook de mogelijkheid om een digitaal abonnement af te sluiten. Dit houdt in dat je de krant niet op de mat krijgt, maar wel online in je inbox. Zo kun jij dagelijks op de smartphone, tablet, laptop of pc de krant lezen. Dat is wel zo makkelijk! Vooral wanneer je met het openbaar vervoer naar je werk gaat en onderweg graag iets te lezen hebt. Ook als je liever geen papieren krant leest is een digitale krant een ideale oplossing. Voor een abonnement van een jaar betaal je €2,18 per week. Je hebt dan 24/7 digitale toegang tot de krant.

Geniet van een goedkoop abonnement
De Telegraaf is een van Nederlands bekendste kranten, en dat is niet voor niets. Al jaren houden ze Nederland op de hoogte van al het nieuws in binnen- en buitenland. Ook op het gebied van sport en entertainment is de Telegraaf een voorloper. Je kunt dus optimaal profiteren van een goede aanbieding bij de krant van wakker Nederland. Krijg de krant ‘s ochtends vroeg in de bus en geniet doordeweeks of in het weekend van een uitgebreide krant. Liever digitaal? Ook dat is mogelijk met het aantrekkelijke abonnement bij Telegraaf. Bekijk al je opties online en kies het abonnement dat goed bij jou past.