Stedendriehoek

Gloednieuw entertainment center ZERO55

APELDOORN – In het gloednieuwe entertainment center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) kun je terecht voor unieke activiteiten in een futuristisch thema. Elektrisch karten, glow bowling, lasergamen, mini escape rooms, een virtual reality arena, een interactieve klimwand en diverse arcade games. Tussendoor kun je even bijkomen met hapje en drankje in één van de gezellige bars.

Kartbaan uniek in Nederland
Bij ZERO55 ligt een gecombineerde indoor en outdoor kartbaan van 320 meter. Deze opzet is uniek in Nederland. Als het wegdek nat is gaan de roldeuren naar beneden en houd je een 100% indoorcircuit over. Met de elektrische karts heb je vanuit stilstand direct veel power en heb je geen last van herrie en stank. Buiten kun je vanaf het zonnige terras de karts voorbij zien racen. Alle karts rijden op stroom die wordt opwekt via zonnepanelen op het dak.

Hypermodern bowlen in Apeldoorn
Op de zes hypermoderne Glow kun je vooraf je eigen ‘avatar’ instellen en stinkschoenen van je voorganger zijn bij ons verleden tijd. Je kunt gewoon met je eigen schoenen de baan op bij ZERO55. Tot slot zijn er 2 VIP banen waarop projecties een hele nieuwe dimensie aan bowling geven!

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.zero55.nl.