Stedendriehoek

Gesloten en toch open

APELDOORN – Paleis Het Loo opent op dinsdag 31 maart het BuitenGewoon Open-seizoen. Dit seizoen, dat loopt tot en met woensdag 30 september, speelt zich af in de paleistuin en rondom het Stallenplein van Paleis Het Loo en heeft een scala aan activiteiten voor iedereen op het programma.

Het is lente op Het Loo. Dit wordt gevierd met festiviteiten tijdens het paasweekend voor het hele gezin en Muziek op Zondag, iedere laatste zondag van de maand. Ook Het Dak Op! kan vanaf dit voorjaar weer. Terugkerende tentoonstellingen als Dieren van Oranje en Koninklijke PK’s, maar ook de Pinksterbrocante sieren het Stallenplein, terwijl BuitenGewoon Bloeiend voor een kleurexplosie in de paleistuin zorgt.

BuitenGewoon Open staat dit jaar ook stil bij 75 jaar Vrijheid op zaterdag 9 en zondag 10 mei en Paleis Het Loo is het decor voor het Concert op Hemelvaartsdag op donderdag 21 mei. Er is dus ook tijdens dit ‘gesloten’ jaar genoeg te beleven bij Paleis Het Loo. Meer informatie over de programma’s en tentoonstellingen is te vinden op paleishetloo.nl.