Stedendriehoek

Geslaagde derde editie Apeldoorn Business Awards

APELDOORN – Alle winnaars van de Apeldoorn Business Awards 2018 zijn donderdagavond bekend gemaakt tijdens een Award Night in Theater Orpheus. In elke categorie waren drie genomineerden en de trotse winnaars werden op het podium gehuldigd. Het betrof de derde editie van het evenement, dat voor de tweede keer werd gepresenteerd door televisiepersoonlijkheid Harm Edens.

In de categorie Starters ging de winst naar Youngster Apeldoorn, gespecialiseerd in het verlenen van zorg aan jongeren tussen 14 en 27 jaar. In de categorie Detailhandel ging de zege naar Echte Bakker Keurhorst, terwijl Veluwse Schavuyt de prijs pakte in de rubriek Groothandel en Dienstverlening. Het immens populaire evenement Grolsch Drakenbootfestival Apeldoorn griste de overwinning weg in de categorie Toerisme en Horeca. Het jubilerende K.I.M Nederland BV (Koel Isolatie Maatschappij), dat dit jaar het halve-eeuwfeest viert, sloeg toe in de rubriek Industrie en Technologie. De stichting ‘kLeef zegevierde in de categorie Rabobank Maatschappelijke organisaties. En dan was er ook nog de Publieksprijs; Apeldoorn stemde massaal voor het legendarische vormen aannemende IJs van Co in Hoenderloo.

Gedurende de Award Night werd bekendgemaakt dat de Apeldoorn Business Awards ook de komende drie jaar zullen worden uitgereikt.