Stedendriehoek

Geef werkplezier en comfort een impuls met goede bureaus

Wanneer uw medewerkers comfortabel werken, kunnen zij optimaal presteren. Daarom is het belangrijk om de werkplekken op uw bedrijf ergonomisch in te richten. Met de juiste werkhoogte, voldoende beweging en een optimale werkhouding blijven uw werknemers in een uitstekende conditie. Het is lastig om een eenduidige juiste houding vast te stellen. Ieder beroep is immers anders. Maar door werkplekken in te richten met goede bureaus conform de richtlijnen van de Arbo-wetgeving draagt u als werkgever bij aan een gezonde werkhouding, bijvoorbeeld met het zit-sta-bureau. Hiermee variëren uw medewerkers gemakkelijk tussen zittend en staand werken.

Ergonomische bureaus
U stimuleert een dynamische vorm van werken door op de werkplekken binnen uw kantoorruimte zit-sta-bureaus te plaatsen. Op deze manier voorkomt u dat uw medewerkers te lang achter hun bureaus zitten. De gezonde combinatie van zitten en staan, helpt typische kantoorklachten als concentratieverlies, RSI, rug- en nekklachten te verminderen. Het zit-sta-bureau maakt het mogelijk om op een gezonde manier van houdingen te wisselen. Deze in hoogte verstelbare, ergonomische bureaus zijn binnen het nieuwe werken ook uitermate geschikt als flexwerkplek. Het zit-sta-bureau is namelijk eenvoudig te verstellen naar de gewenste houdingen van verschillende medewerkers.

Eenvoudig verstelbaar
U hebt de keuze uit het gasveerverstelbare of het elektrisch verstelbare zit-sta-bureau. Met behulp van een of meerdere elektromotoren kunt u het werkblad van het elektrisch verstelbare zit-sta-bureau in een handomdraai omhoog of omlaag zetten. Bijkomend voordeel is dat de gewenste standen van meerdere gebruikers veelal te onthouden zijn. Wilt u de combinatie van zittend en staand werken op de meest gunstige manier stimuleren? Dan is het gasveerverstelbare zit-sta-bureau een uitstekende optie. De gasveer in het onderstel van dit bureau maakt het mogelijk om het blad snel en op gevoel te verstellen in hoogte. Bovendien hoeft u voor deze bureaus geen extra stroompunten aan te leggen.

Vrijblijvende instructie
Is uw bedrijf gevestigd in de Stedendriehoek en wilt u het werkplezier en het comfort een impuls geven? Naast bureaustoelen zijn goede bureaus dé basiselementen voor een ergonomisch verantwoorde werkplek of dit nu een kantoorruimte, directiekamer of receptie betreft. De Projectinrichter is een van de grootste onafhankelijke spelers van het land op het gebied van projectinrichting. Hier vindt u een gevarieerd assortiment bureaus in allerlei soorten en modellen. Op aanvraag komen de experts langs op uw bedrijf in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen voor een vrijblijvende instructie.