Stedendriehoek

Fraaie natuurbeelden van beste fotografen

APELDOORN – Woensdagavond 27 november verzorgt de Vereniging van Natuurfotografen Apeldoorn (VNF-A) een bijzondere avond in Theater Orpheus. Op een 18 meter breed projectiescherm laten – misschien wel de beste – Nederlandse fotografen hun fraaiste natuurbeelden zien. Bezoekers worden getrakteerd op haarscherpe beelden die de fotografen in binnen- en buitenland hebben gemaakt.

Het thema voor deze avond is ‘Dichtbij’. Vaak letterlijk dichtbij, maar ook dichtbij het gevoel en dichtbij de natuur. Natuur blijft tenslotte fascineren en verwonderen. De boeiende presentaties in beeld en geluid tijdens deze openbare avond mogen natuur-  en fotografieliefhebbers niet missen. 

De VNF-A is een zeer actieve natuurfotoclub met zo’n 150 leden. Deze professionele- en hobbyfotografen zijn niet alleen afkomstig uit de regio maar uit het hele land. Iedere maand komen de leden bij elkaar in De Duiker te Ugchelen. Vaak worden zeer bekende gastsprekers uitgenodigd. Met regelmaat worden activiteiten en workshops georganiseerd ter inspiratie. 

Op 27 november is er – naast de fotolezingen – een markt met fotobenodigdheden, reizen en boeken. Men kan deze voor aanvang en in de pauze bezoeken. Toegangskaarten zijn vanaf nu te bestellen via e-mail openbareavond@vnf-apeldoorn.nl. De avond begint om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.00 uur. Zie ook de website www.vnf-apeldoorn.nl