Stedendriehoek

Festival Levenslustig bij StadsAkkers in Apeldoorn

APELDOORN – De vierde editie van Festival Levenslustig bij StadsAkkers aan de Dommeweg in Apeldoorn wordt één groot feest. Op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 16.30 uur is er van alles te zien, te proeven, te ruiken en te doen op het terrein van de StadsAkkers. De kinderen kunnen zich uitleven op een echte professionele bungee-trampoline, clown Spekkie vermaakt jong en oud met zijn grappen en ballonnenkunst, in de kinderboerderij mag je de dieren aaien en de scouting bakt lekkere broodjes voor wie dat maar wil.

Ook is er een leuke uitgebreide markt met allerlei producten. Natuurlijk zijn de vaste marktkramen er zoals de StadsAkkers zelf, het Kaaslokaal, de WolleSik en BijenPeter. En natuurlijk Klevodoe en de kraam met koekjes. Maar ook zijn er nieuwe kramen, bijvoorbeeld Caatjes Lekkernijen of de Veluwse Worstenkraam. Wil je een leuk cadeautje kopen? Kom zeker even kijken bij de kramen van bijvoorbeeld Ellen, Netty, bij Hannie of bij Paula, Marieke en Gabriëlle. Zij hebben leuke originele, vaak zelfgemaakte producten voor iedereen. In het restaurant hebben we trouwens ook de hele dag live muziek met Mundanos, Ben Verhoeven en als klapstuk natuurlijk weer RoyCe!

Kom langs voor de bungeetrampoline, de scouting, de rondleidingen, een lekker stukje taart in ons restaurant, en een kookpresentatie met proeverij van de koks van Atlant. Of kom alleen maar om onze heerlijke aardbeien te proeven. Alles kan en niets hoeft!