Stedendriehoek

Europese première voor leuke musical

APELDOORN – Muziektheater Apeldoorn presenteert de Europese première van Alice in Spiegelland in Theater Orpheus op vrijdagavond 27, zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 september. Een Engelse productie van ITM Shows, die vertaald is in het Nederlands en waarin Alice een groots, nieuw avontuur tegemoet gaat.

In deze leuke musical voor jong en oud verdwijnt Alice door de spiegel en komt in een land terecht waar zij niet wil zijn. Zij ontmoet aparte en hilarische figuren die haar de weg wijzen. Eén ding is zeker: iedereen wacht op haar komst, omdat zij de enige is die het ‘schaakland’ kan redden uit de klauwen van de Rode Koningin. 

Een fantastische crew, waaronder twintig jeugdleden, verheugt zich op de rol die zij gaan spelen en een groot orkest zorgt voor de muzikale begeleiding. Een kleurrijk schouwspel, een bijzonder decor, feeërieke lichteffecten en aparte geluiden maken dit spektakel compleet. 

“Neem uw partner, vader, moeder, kind of vriend(in) mee naar deze geweldige, hilarische voorstelling waarvan u zeker zult gaan genieten”, belooft Joke Dehnen namens Muziektheater Apeldoorn. “Bestel de tickets inclusief garderobe, koffie/thee voor de voorstelling en een drankje in de pauze bij fried@muziektheaterapeldoorn.nl of rechtstreeks bij theater Orpheus via www.orpheus.nl.”