Entertainment

Schitter met originele cadeaus deze kerst

APELDOORN – Om alvast helemaal in feeststemming te komen tijdens de laatste kerstinkopen wordt het Raadhuisplein van vrijdag 20 tot en met dinsdag 24 december omgetoverd tot een prachtige kerstlocatie. Ook Theater Orpheus zal aanwezig zijn op deze magische winterfair. Terwijl bezoekers met een hapje en een drankje genieten van de aanwezige live muziek, vinden zij bij de Orpheus Theaterbus de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom.  

Winkelende mensen die nog geen passend kerstcadeau hebben gevonden voor familie of vrienden zijn van harte welkom bij de Orpheus Theaterbus voor een origineel geschenk. Het team van Orpheus geeft hier advies over de leukste theatercadeaus voor de feestdagen. Uiteraard worden de cadeaus feestelijk ingepakt voor onder de kerstboom. Ook kan men hier terecht voor een programmaoverzicht, flyers van specifieke voorstellingen, het boeken van tickets en overige vragen.

Kerstspecials en winacties

Exclusief voor bezoekers van de Winterfair heeft het theater een aantal aantrekkelijk geprijsde Kerstspecials samengesteld. Daarnaast zijn er een aantal winacties, waarbij deelnemers een compleet verzorgde avond uit voor een geliefde kunnen winnen. Kinderen maken kans op vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze in de kerstvakantie of een Meet & Greet met André Kuipers!

Openingstijden

De winterfair is op de volgende tijden geopend:

  • Vrijdag 20 december: 13.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 21 december: 11.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 22 december: 13.00 tot 18.00 uur
  • Maandag 23 december: 11.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag 24 december: 11.00 tot 16.00 uur

Ticketverkoop

Naast de pop-up Theaterkassa op de Winterfair en via de website, zijn tickets uiteraard ook verkrijgbaar via de reguliere Theaterkassa in Orpheus zelf. Geopend op werkdagen van 10:00 tot 14:00 uur. Telefoonnummer: 055-5270300, dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur. De Kerstspecials zijn alleen geldig bij de pop-up Theaterkassa op de Winterfair.

Tags: