Entertainment

Geweldige line-up Drakenboot

APELDOORN – De complete line-up voor SMN Post Drakenboot in Concert is bekend. Op vrijdag 19 juni opent het Grolsch Drakenbootfestival in Apeldoorn de zestiende editie met een groot concert van zeven geweldige muzikale acts op grote podia.

Zoals het publiek van het Drakenbootfestival gewend is, is de programmering weer breed en leuk voor jong en oud. De kaartverkoop start woensdag 15 januari om 10.00 uur.

Op de open-air stage staan achtereenvolgens geprogrammeerd: Davina Michelle, Kraantje Pappie en Chef’Special. In de grote festivaltent zijn shows te zien van Tabitha, Van Dik Hout, Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam. Om 17.00 uur gaan de deuren van het festivalterrein open en staan de foodtrucks klaar met lekkere hapjes en maaltijden. Het programma eindigt om 01.00 uur.

Vroegboekers zijn geluksvogels

Om woensdag 15 januari start om 10.00 uur de kaartverkoop. Voor de eerste vroegboekers zijn er 500 ‘Lucky Bird’-tickets voor €29,50. Deze tickets zijn vaak in no-time uitverkocht. Vervolgens komen 1.500 ‘Early Bird’-tickets beschikbaar voor €32,50. De prijs van een Regular ticket is in de voorverkoop €34,50. Voor kinderen tot en met 14 jaar zijn er speciale, voordelige kindertickets te koop. Voor meer informatie en tickets, zie de website van het festival: www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl.

Het Grolsch Drakenbootfestival wordt sinds 2005 georganiseerd. Van een ééndaags feest met enkel een bedrijvenrace is het festival inmiddels uitgegroeid tot een driedaags evenement dat in 2019 zelfs 100.000 bezoekers trekt naar het Zwitsalterrein in Apeldoorn.