Stedendriehoek

Enorm gevarieerd filmaanbod

APELDOORN – Bioscoopketen Vue en Accres Apeldoorn verzorgen voor de 27e keer het populaire Vue Openlucht Filmfestival. Van donderdag 22 tot en met zaterdag 31 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een megafilmdoek vertoond in het prachtige stadspark Berg en Bos.

Mede dankzij de unieke locatie midden in de natuur is het Vue Openlucht Filmfestival de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. Ook dit jaar biedt het filmfestival 1000 zitplaatsen in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen. Het filmaanbod is dit jaar enorm gevarieerd. Het programma bestaat onder andere uit de voorpremière van de actiefilm Anna, de première van sci-fi film Matrix en ook The Lion King wordt vertoond. Daarnaast wordt de succesfilm Bohemian Rhapsody nog één keer exclusief vertoond op het filmfestival. Het programma ziet er als volgt uit: WILD (donderdag 22), Anna (voorpremière, vrijdag 23), Toy Story 4 (zaterdag 24), Stuber (zondag 25), Midsommar (maandag 26), Poms (dinsdag 27), Blinded By The Light (woensdag 28), Matrix (première, donderdag 29), Bohemian Rhapsody (vrijdag 30) en The Lion King (zaterdag 31).

Online zijn kaarten te koop voor €10,-. Aan de kassa kost een kaart €12,50. Vue Movie Pass-houders kunnen voor €2,50 een kaart kopen voor het festival. Zie voor meer informatie de website www.openluchtfilmfestival.nl