Stedendriehoek

Energie naar de aarde sturen

BUSSLOO – Op donderdag 20 december vindt in het Banyan Centre in hotel Thermen Bussloo de gratis toegankelijke, jaarlijkse aardehealing plaats. Deze wordt begeleid door Ineke Dolman.

“Via drum en de stem van Ineke wordt er gestart met een healing voor onszelf. Zo laten we eerst de dagelijkse ballast van onszelf afglijden en maken ons klaar om met liefde en licht vanuit de bron onze lichtkracht energie naar de aarde en haar bewoners te sturen. Door middel van  een geleide meditatie, in verbinding met elkaar, de engelen en onze gidsen, zullen we ons afstemmen op het grote geheel en zenden onze liefdevolle healing naar waar het nu het meest nodig is. Ook mensen die deze avond niet lijfelijk aanwezig kunnen zijn, nodigen wij van harte uit zich met ons op dit tijdstip te verbinden. Zo dragen we samen Gaia/moeder Aarde en haar bewoners een warm en liefdevol hart toe.”

De aardehealing start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Daarna is het mogelijk om de trinity blessings van Ineke Dolman te ontvangen, om volledig terug te worden gezet in je eigen kracht. Inschrijving is welkom via e-mail welkom@banyancentre.nl. Zonder inschrijving kan deelname niet worden gegarandeerd.