Stedendriehoek

En garde, prêt, allez!…

APELDOORN/ZUTPHEN – Zo zal het honderden keren klinken op het laatste, maandelijkse Jeugdpuntentoernooi Schermen van 2018.

Het Jeugdpuntentoernooi (JPT) is een laagdrempelig toernooi waar jeugdschermers zich kunnen meten met tegenstanders van hun eigen leeftijd en niveau. Voor gewonnen partijen en gemaakte treffers worden punten gegeven, waarmee verschillende diploma’s kunnen worden verdiend.
Voor velen de ideale kennismaking met de wedstrijdsport.

“Wil je deze, van oudsher edele sport een keer live meemaken? Dat kan! Eén keer per jaar hebben belangstellenden gratis toegang tot dit evenement; ook dit jaar wordt deze laatste editie van het jaar traditiegetrouw georganiseerd door schermvereniging Surtout op zaterdagmiddag 15 december van 13.00 tot 16.00 uur in sporthal De Mheen in Apeldoorn, Zilverschoon 112.  Van harte welkom!” aldus Astrid Visch-van Spijk, secretaris van Surtout.

“Ben je hierna net zo enthousiast van schermen geworden als de leden van Surtout? Dan nodigen we je van harte uit om drie gratis introductielessen te volgen in één van onze drie trainingszalen. Ik kan je beloven dat het daarna, net als onze jaarlijkse barbecue, naar meer smaakt.”

Surtout traint drie keer in de week en er zijn drie locaties: Apeldoorn, Gentiaanstraat 804; Zutphen, Strawinskystraat 2a; Doetinchem, Wolborgenmate 6. Aanmelden voor de introductielessen kan via e-mail secretaris@surtout.nl.  Meer informatie is te vinden op de website: www.surtout.nl