Stedendriehoek

Eerste editie Open Coach Dag in Apeldoorn

APELDOORN – Op dinsdag 21 mei organiseren Dennis van den Brand en Suus Reep de eerste Open Coach Dag in het ACEC-gebouw te Apeldoorn. Dit is een dag om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de diverse mogelijkheden binnen coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens het evenement is er een grote diversiteit aan coaches, zowel voor particulieren als voor de ondernemers, aanwezig. De coaches hebben allemaal hun eigen specialisme en bieden daarnaast ook trainingen, workshops en lezingen aan. Zo zullen er deze dag coaches aanwezig zijn op het gebied van lifestyle, loopbaan, duurzame inzetbaarheid, gezondheid, voeding, bewustzijn en verandering, outdoor, business, relatie, ziekte, rouw/verlies en trauma. Op deze dag kan men 1-op-1 met ze in gesprek gaan, een mini-workshop volgen of een van de demonstraties bijwonen.

Thema
Suus Reep: “Op deze open dag staat verandering, geluk en bewustwording centraal. Groei van jou als persoon of als onderneming. Het gaat over jou, waar word jij gelukkig van, wees nieuwsgierig en ga je dromen leven. Laat je verrassen door deel te nemen aan de mini workshops, lezingen of demonstraties.”

Het evenement begint dinsdag 21 mei om 14.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Kijk voor meer informatie (waaronder de deelnemers) op www.opencoachdag.nl.

Foto: ACEC-gebouw