Stedendriehoek

Drukte van belang bij heropening filiaal in Apeldoorn

APELDOORN – Vanochtend waren de eerste klanten al om half 8 aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Koninginnelaan. De officiële opening van de winkel werd gedaan door medewerkers Marieke Hartgers, Sharon Wesselink en Paul Wubbolt. Na het doorknippen van het rode lint stroomden vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen als tablets, hogedrukreinigers, heerlijke vers-artikelen tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze werd gewonnen door mevrouw Stegeman uit Apeldoorn

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider Paul Wubbolt. De Foodstand die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden heerlijke, verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Nadruk op verse producten
In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’, geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.
A-merken. 

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Duurzaamheid wordt ook nagestreefd door de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan de Koninginnelaan 40c in Apeldoorn beschikt over zo’n 80 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur.