Stedendriehoek

DROS terug alshoofdsponsor Alterno

APELDOORN – Met ingang van het nieuwe seizoen heeft de Apeldoornse volleybalvereniging Alterno een nieuwe hoofdsponsor. DROS Schoonmaakdiensten bv neemt het stokje over van automobielbedrijf Coolen Apeldoorn-Deventer, dat de afgelopen vier jaar als hoofdsponsor aan de vereniging verbonden is geweest.

DROS Schoonmaakdiensten is voor de vereniging Alterno geen onbekende. Van 1999 tot en met 2010 was DROS al ruim tien jaar hoofdsponsor en ook na de beëindiging hiervan is DROS als sponsor en ondersteuner van de jeugdafdeling altijd aan de vereniging verbonden gebleven.

Het sponsorcontract is aangegaan voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Onderdeel van de sponsoring is dat niet alleen de eerste teams van Alterno worden ondersteund, maar dat de sponsoring voor de gehele vereniging bedoeld is. Hierdoor zal de vereniging met ingang van het nieuwe seizoen van naam veranderen. De nieuwe naam wordt vanaf dat moment weer DROS Alterno.

In reactie op het vernieuwde hoofdsponsorschap geeft Ronald Dros, directeur van DROS Schoonmaakdiensten bv aan: “Ik wil DROS Alterno graag helpen om zich verder te ontwikkelen tot een vereniging met een stabiele eredivisieploeg en een gedegen jeugdopleiding.”