Stedendriehoek

Drie dagen vol vakantiepret bij Obelink

WINTERSWIJK – Ieder jaar organiseert Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. “Drie dagen lang kun je daar genieten van een uitgebreid programma en campings en vakantieparken uit onder andere Duitsland, Denemarken, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk”, vertelt Peter Klompenhouwer. De Obelink Vrijetijdsbeurs is dé plek om je te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen. Met ruim 80 stands, live muziek, lekker eten en vermaak voor de kinderen gaat de vakantiepret alvast beginnen.”

Kamperen is genieten van je vrijheid, lekker buiten zijn en heerlijk ontspannen. Het blijft de meest populaire manier van vakantie vieren. In de koude wintermaanden worden er vaak alweer plannen gemaakt voor de zomer. De Obelink Vrijetijdsbeurs is hiervoor de perfecte gelegenheid om alvast in de stemming te komen. Campings en vakantieparken uit maar liefst zeven landen komen zich tijdens de Obelink Vrijetijdsbeurs presenteren. Geniet tegelijkertijd van de live muziek in de winkel en in het restaurant, pak de nieuwste ACSI kampeergids mee en proef de glühwein en de streekproducten.

“De Obelink Vrijetijdsbeurs is niet compleet zonder lekker eten. Om alvast in de vakantiesfeer te komen, kun je tijdens de Weber-demonstratie verschillende lekkere hapjes proberen. Of geniet van het speciaal samengestelde menu in het restaurant. Om de vrijetijdsbeurs ook voor kids leuk te maken, is er iedere dag vermaak tussen 11.00 en 15.00 uur, met onder andere schmink, een ballonnenclown of glittertattoos”, aldus Klompenhouwer. “Naast de gezellige Vrijetijdsbeurs voor jong en oud kun je uiteraard ook terecht op de afdelingen van onze winkel om te shoppen. Onze specialisten staan voor jullie klaar met advies en beantwoorden graag alle vragen.”

De Vrijetijdsbeurs op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december vindt plaats in de Obelink megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Op donderdag en vrijdag kan men de beurs bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.