Stedendriehoek

Deze herfst geniet je vanaf een salonboot van de Amsterdamse grachten

In de herfst zijn de Amsterdamse grachten op hun mooist. Het spiegelgladde water, de omlaag dwarrelende herfstbladeren en het Rembrandt-achtige licht op de karakteristieke grachtenpanden: het levert bijzondere beelden op. Als u van plan bent om met uw familie, vrienden of relaties een boot huren, dan is dit het moment. Ga voor een stijlvolle vaartocht en kies voor een unieke salonboot van Amsterdam Boothuur.

Oude stijl met modern comfort
In het najaar kan het flink regenen, koud of guur zijn. Dan wilt u wel een verwarmde salonboot huren. Zo kan iedereen aan boord, van jong tot oud, volop genieten van de vaartocht. Iedere luxe salonboot die u kunt huren bij Amsterdam Boothuur, beschikt over verwarming, en is geschikt voor alle seizoenen. De salonboten zijn voorzien van dubbel glas. Ook wanneer het dus koud(er) is, is het aangenaam op de boot. De ramen beslaan niet en u kunt goed naar buiten blijven kijken. Verder is de boot voorzien van: verzorgd toilet, Wifi en Spotify, geluidsinstallatie, sfeerverlichting en een ervaren kapitein. Optioneel is een hostess aan boord. Ook heeft u een ruime keuze op het gebied van catering. De aandrijving is elektrisch, voor een geruisloze vaartocht die past bij de herfst.

Salonboot met schipper in Amsterdam
Het succes van uw vaartocht is mede afhankelijk van een professionele schipper. Amsterdam Boothuur stelt hoge eisen aan de schepen en de bemanning. Zo bent u altijd verzekerd van een gekeurde boot en ervaren kapitein. Een salonboot huren met schipper, die de Amsterdamse grachten op zijn duimpje kent, doet u bij Amsterdam Boothuur. Heeft u voor of na de vaartocht nog een andere activiteit? Onze schipper haalt u graag op of brengt u naar de gewenste locatie. Ook is het mogelijk om in samenspraak met de schipper een vaarroute te bepalen. De schipper beschikt over uitgebreide kennis, wat de leukste en mooiste vaartochten oplevert, precies langs de juiste panden, monumenten en uitzichten. De schipper vertelt u ook alles over de vele bezienswaardigheden in Amsterdam.

Amsterdam Light Festival
Van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020 vindt de 8e editie van Amsterdam Light Festival plaats. Wilt u een keer het Amsterdam Light Festival meemaken vanaf de grachten, dan is een salonboot de ideale boot. Huur uw eigen luxe verwarmde salonboot voor een privé vaartocht en geniet anderhalf uur lang van dit van dit festival. Een vaartocht is te combineren met een diner aan boord en tevens zijn er ook allerlei borrelhappen te bestellen. Hiervoor haalt Amsterdam Boothuur de beste producten aan boord, afkomstig van de betere restaurants in de stad. Geef uw keuze op bij het huren van de salonboot, of neem nu contact op. Amsterdam Boothuur denkt met u mee, en levert een op maat gemaakte offerte.