Stedendriehoek

De handigste en leukste schooltassen voor het nieuwe jaar

Het huidige schooljaar is nog niet eens afgelopen, maar toch zijn we al aan het nadenken over het komende jaar. Basisscholieren zullen voor het eerst de stap maken naar de middelbare school, terwijl middelbare scholieren een studie gaan volgen op het MBO, HBO of de universiteit. Zij zullen zeer waarschijnlijk stuk voor stuk een nieuwe tas nodig hebben, dus hieronder vind je meerdere goede schooltassen. Er zitten schooltassen voor heren tussen, maar ook schooltassen dames.

RAINS Field Bag
In Nederland is het zeker niet altijd zonnig, mooi weer, dus jouw schooltas zal waterbestendig moeten zijn. De Field Bag van RAINS heeft zulk materiaal. Natuurlijk is het tegenwoordig noodzakelijk om een rugzak te kopen waarin een laptop past, wat mogelijk is bij dit model. Er zit namelijk in het hoofdcompartiment een vak in voor een notebook van 15 inch. De twee vakken van de Field Bag worden gesloten door middel van een rits, die tevens waterproof zijn bij tassen van RAINS. Let overigens wel op, want de Field Bag is niet volledig waterdicht. RAINS rugzak is in meerdere uitvoeringen ontworpen, zodat er voor iedereen wat wils tussen zit. De volgende exemplaren zijn te koop: black, blue, scarlet, green en stone.

Burkely Antique Avery Laptoptas 15″
Zoals de naam van deze schoudertas al aangeeft past hierin een laptop van 15 inch, wat voor scholieren zeer handig is. Deze tas hoeft overigens niet beslist gedragen te worden over een schouder, je kunt de schouderband namelijk ook verstellen of afnemen. Hierdoor kan het tevens gedragen worden als een handtas. De Antique Avery is in twee uitvoeringen beschikbaar, te weten zwart en bruin. Het heeft naast het hoofdcompartiment ook nog een vak aan de voorkant, maar ook aan de achterkant. Deze worden stuk voor stuk afgesloten met een rits.

Cowboysbag Backpack Doral 15 inch
Een andere tas waarbij de naam al veel duidelijk maakt is de Backpack Doral 15 inch van Cowboysbag, waar dus ook een notebook van 15 inch in past. Het Nederlandse merk heeft dit model in veel kleuren uitgebracht, te weten cognac, petrol, black, storm grey, camel, dark amber, sand en sea blue. Er zit sowieso een uitvoering tussen waar jij verliefd op wordt, dat is wel duidelijk. Ook de schouderbanden van deze rugzak zijn verstelbaar in lengte, zodat het comfortabel is om de Doral te dragen. Het is geproduceerd in hoogwaardig leer, wat altijd een mooie look heeft.