Stedendriehoek

Bruisend evenementvoor hele familie

APELDOORN – Op zaterdag 29 juni staat de Asselsestraat weer geheel in het teken van de jaarlijkse Summer Fair, een bruisend outdoor event voor de hele familie. De straat wordt gevuld met marktkraampjes, er is muziek, heerlijke lekkernijen, drankjes en genoeg te beleven en te zien.

Laat je meevoeren in deze zomerse sferen onder het genot van bijvoorbeeld  het heerlijke ijs van Van Swoll. De Summer Fair is een dag vol beleving, ontdekking, fijne producten, entertainment, gezelligheid en culinair genieten.

De Asselsestraat kenmerkt zich door het grote aanbod van plaatselijke speciaalzaken die zich er op richten de bezoeker het naar de zin te maken, hen persoonlijke aandacht en nog dat stukje beleving van het winkelen willen meegeven. Op deze dag laten de ondernemers van de Asselsestraat even extra zien wie ze zijn en wat ze doen, met hun bijzondere producten en diensten. 

Voor de kinderen wordt de straat speciaal ingericht met diverse activiteiten. Er komt een draaimolen, springkussen, ballonnenclown en kinderen kunnen zich laten schminken. Alle kinderactiviteiten zijn gratis deze dag. Natuurlijk heeft de organisatie ook aan de volwassen bezoekers gedacht. Een heerlijk terras met drankjes, verzorgd door Henri Bloem en Frits van Den Olifant met live-muziek van de BlueZzfighter en Londonhaze. Steltlopers zullen de straat een kleurrijk geheel geven en Theater Blauwe Maandag toont het publiek de show ‘vergroening in de straat’.

De Summer Fair is toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.