Stedendriehoek

Bouw ZERO55 verloopt voorspoedig

APELDOORN – Inmiddels is de bouw van het gloednieuwe entertainment center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) zeven maanden onderweg en de bouw verloopt voorspoedig. Bezoekers kunnen over circa acht weken terecht voor unieke activiteiten: e-karten, glow bowling, lasertag, mini escape rooms, een virtual reality arena, een interactieve klimwand en diverse arcade games. Daarnaast komt er een gezellige bar en een restaurant voor een hapje en drankje.

Hypermodern bowlen
“Het gebouw staat al enkele maanden, maar nu zijn we volop bezig met de afwerking. De activiteiten worden ingebouwd en de muren en vloeren van alle ruimtes worden de komende weken afgewerkt. De zes hypermoderne Glow Bowlingbanen zijn zelfs al bijna klaar voor gebruik. Bezoekers kunnen vooraf hun eigen ‘avatar’ instellen en bowlingschoenen zijn bij ons verleden tijd. Je kunt gewoon met je eigen schoenen de baan op”, aldus Peter Plantenga, Manager van ZERO55 Apeldoorn. 

Unieke kartbaan
Plantenga: “Bovendien wordt deze week de gecombineerde indoor en outdoor kartbaan geasfalteerd. Deze opzet is uniek in Nederland en ik ben erg trots dat we dit concept in Apeldoorn kunnen neerzetten. Ongeveer een kwart van de baan ligt buiten en driekwart binnen, dit gaat zorgen voor een unieke beleving! Buiten kun je vanaf het zonnige terras de karts voorbij zijn racen. Als het wegdek nat is gaan de roldeuren naar beneden en houden we een 100% indoorcircuit over. Je kunt bij elk weertype bij ons dus elektrisch karten. En dus ook nog duurzaam, want alle karts rijden op stroom, dat we via zonnepanelen op het dak zelf opwekken.” 

Tweede locatie
Met de komst van de locatie in Apeldoorn is dit de tweede vestiging van het ZERO55 concept. Sinds december 2017 is ZERO55 Enschede geopend met e-karten, lasertag, escape rooms en virtual reality racing. “We zijn er als Accres trots op dat we binnen anderhalf jaar twee gloednieuwe leisure vestigingen hebben geopend. Dit sluit aan bij de ambitie van Accres om te groeien in de vrije tijdsmarkt”, aldus Piet Hein Kolff, directeur Accres Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op www.zero55.nl