Stedendriehoek

Beursvloer Voorstviert eerste lustrum

VOORST – Stichting Beursvloer Voorst neemt de organisatie voor de vijfde editie van dit evenement weer op zich. De Beursvloer wordt gehouden op dinsdag 30 oktober van 18.00 tot 20.00 uur in Sportcafé Jachtlust in Twello. Deelname is gratis.

De Beursvloer is voor bedrijven en serviceclubs die zich betrokken voelen bij de Voorster samenleving. Voor verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties die op zoek zijn naar een bedrijf dat iets voor hen kan betekenen. Tijdens de voorgaande edities zijn veel waardevolle matches gesloten.
“Als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer wilt u zich verbinden aan een goed doel in de Voorster samenleving. Uw aanbod kan bestaan uit kennis, personele inzet, goederen of faciliteiten. U wilt graag in contact komen met maatschappelijke organisaties die iets hebben aan uw steun, maar zelf ook iets te bieden hebben. Onder het motto ‘Geen Contract maar Contact’ kunt u op de Beursvloer vertegenwoordigers van zo’n dertig organisaties ontmoeten. De Beursvloer is ook een netwerkbijeenkomst waar u collega-bedrijven ontmoet”, vertelt organisator Wilco Huisman.
“U mist binnen uw organisatie bijvoorbeeld bestuurlijke ervaring, handige contacten, de handjes om een grote klus uit te voeren, specialistische kennis, geld of goederen. Zaken waarbij u vermoedt dat een bedrijf of serviceclub iets voor u zou kunnen betekenen. Gebeurt dat ook in Voorst? Hoe kom ik daar binnen? Vragen die op de Beursvloer gesteld en wellicht ook beantwoord kunnen worden. Op de Beursvloer kunt u met vertegenwoordigers van bedrijven en serviceclubs zaken bespreken, waarvoor uw organisatie steun nodig heeft. Op de Beursvloer worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. Tijdens de vierde editie in 2017 werden er maar liefst 98 matches gesloten met een waarde van €48.000,- .”
Aanmelden voor de Beursvloer kan via de website www.beursvloer-voorst.nl.