Stedendriehoek

Betrokken bij detrends van deze tijd

APELDOORN – De evenementenbranche is in beweging. Dit zien ze bij Tébé Evenementen Service maar al te goed. “Op dit moment zien wij als trend vooral festivalisering bij zakelijke evenementen”, vertelt Judith.

Persoonlijke- en interactie-events zijn in trek, onder andere omdat mensen graag onderdeel uit willen maken van iets. Dat vraagt een andere insteek van de organisatie en dit is juist de kracht van TéBé. “In de huidige tijd worden we overspoeld met (digitale) informatie. We staan altijd ‘aan’, maar vooral tijdens een event is het leuk om even offline te gaan met de groep. Een evenement dat zakelijk en plezier combineert is hier de ideale tool voor. Wij hebben zoveel jaren ervaring met ons bedrijf dat wij vanaf het begin tot het einde meedenken. Vanaf het huren van een ‘mega-parasol’, met een omtrek van 12 meter, tot het verzorgen van een volledig event; alles kan hier.”

Nieuw regeringstoestel
Geïnteresseerden krijgen op zaterdag 6 juli de gelegenheid het nieuwe regeringstoestel PH-GOV van dichtbij te bekijken. Het toestel staat dan op vliegbasis Woensdrecht. Aanmelding is, gezien veiligheidsmaatregelen, verplicht. Toegang tot de vliegbasis is alleen mogelijk met een ontvangstbevestiging van de aanmelding.In totaal krijgen 3.000 bezoekers de kans om het toestel van dichtbij te bekijken.

Bezoekers kunnen het toestel van buiten zien en fotograferen. Op de vliegbasis is ook een grote tent ingericht met informatie over het nieuwe regeringstoestel en beeldmateriaal van het interieur. Tébé verzorgt – net als bij het afscheid van het vorige regeringsvliegtuig – de levering, opbouw en inrichting van deze tent in samenwerking met diverse partners/leveranciers in en rond Apeldoorn.

TeBe is gevestigd aan de Koningslijn 32 in Apeldoorn. Zowel zakelijk als particulier kan terecht bij het bedrijf. Voor meer informatie: www.tebe.nl, e-mail: info@tebe.nl en telefoon: 055-5401200.